EBS Handjet 260 monipuolisiin merkintöihin


EBS Handjet 260 on innovatiivinen, käsikäyttöinen merkintälaite, joka vie tuotemerkinnän uudelle tasolle.Se on kevyt, helposti käsiteltävä ja langaton. EBS Handjet 260 soveltuu tuotemerkintään lähes kaikille materiaaleille ja pinnoille. Se on kevyt, helposti käsiteltävä ja langaton. EBS Handjet 260 soveltuu tuotemerkintään lähes kaikille materiaaleille ja pinnoille. Sitä voidaan ohjelmoida kosketusnäytöltä tai langattomasti Wi-Fi:lla.
Laitteella voidaan tulostaa
  • puulle
  • betonille
  • metallille
  • muoville
  • kankaalle
  • lasille
  • joustaville materiaaleille
  • huokoisille materiaaleille
  • epätasaisille pinnoille
  • kaareville pinnoille
Keveytensä ansiosta EBS 260 -laitteella voidaan tulostaa missä asennossa tahansa, ylösalaisin, oikealta vasemmalle ja päinvastoin, myös alhaalta ylös. Käyttöä ja ylläpitoa parantavat helposti ja nopeasti vaihdettavat ohjaustelat.
Tulostamiseen voidaan käyttää erivärisiä musteita. Mustesäiliö on helppo ja siisti vaihtaa. Yhdellä patruunalla tulostaa tuhansia merkintöjä. Patruunan koko on 200 ml.
Laitteella voidaan tulostaa tekstejä, numeroita, viiva/2D-koodeja ja logoja. Merkintä voi olla jopa neljä riviä korkea ja minkä pituinen tahansa. Merkintäkorkeus on 57 mm.
Tiedot voidaan syöttää suoraan laitteeseen, joten sitä voidaan käyttää myös ilman tietokonetta. Tietoja voidaan siirtää järjestelmästä laitteelle USB-tikun tai bBuetoothin avulla sekä langattomasti wi-fi:lla. Merkintöjä voidaan muokata helposti ja kätevästi laitteen LCD-kosketusnäytöllä.
 
EBS 260 -laite toimitetaan kätevässä säilytys- ja kuljetussalkussa varusteineen.

Lisätietoja EBS Handjet 260 saat täältä

Pyydä tarjous

Muut uutiset

Lexit Group on Skandinavian johtava merkintä- ja tiedonkeruualan yritys. Nyt toiminta laajenee myös Suomeen.
Voitto kotiin – esittelyssä uusi Markem-Imajen eTouch-S

Uuden 9750 cij-mustesuihkumerkintälaitteen suunnittelussa Markem-Imaje on erityisesti ottanut huomioon kokonaiskustannus- ja elinkaariajattelun. Se on suunniteltu käytettäväksi kaikkein haastavimmissa tuotantoympäristöissä. Sitä voidaan käyttää merkintään kuumissa, kylmissä, kosteissa tai kuivissa ympäristöissä. Laitteen nopeudensäätöjärjestelmä takaa laadukkaan tulostusjäljen ja merkinnän kaikissa tuotanto-olosuhteissa. Kotelo on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja IP-luokka on 56/66. 
Vahamerkintä on ympäristöystävällinen merkintäteknologia. Nyt Markem-Imaje tuo markkinoille kyseistä merkintäteknologiaa hyödyntävän uuden 5940G-mallin. Laite käyttää heti kosketuskuivaa Touch Dry®-vahamustetta. Näitä liuotinvapaita, käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä laitteita voi hankkia ainoastaan Informalta.

Mikäli et päässyt joulukuussa webinaariin, voit nyt katsoa sen tästä linkistä
https://www.nicelabel.com/nicelabel-10-release-webinar?uid=00066
Laitteet nopealla toimitusajalla omasta varastostamme