ELLI-palvelu - lavalaput pilvipalveluna

GS1 Finland määrittelee lavamerkintöjen standardin. Informa tarjoaa asiakkailleen kaikki standardinmukaiset laitteet, tarvikkeet, ohjelmistot ja materiaalit standardinmukaisten lavalappujen tulostamiseen. Nyt myös kätevästi ja edullisesti ELLI-pilvipalveluna.
Monet tukku- ja keskusliikkeet kierrättävät materiaaleja ja esimerkiksi kuormansidontamateriaaleja käytetään yleisesti kierrätysmuovikassien valmistuksessa. Lavalappujen tulee siksi olla samaa materiaalia kuormansidontamateriaalin kanssa. Eri materiaalia, esimerkiksi paperia olevat lavalaput estävät muovimateriaalin hyödyntämisen.
Muista huolehtia siitä, että käytät oikeaa lavalappumateriaalia oikean kuormansidontamateriaalin kanssa. Käärintäkalvon kanssa lavalaput muovia, pahvin kanssa paperia!
 
Informan ELLI-lavalaput pilvipalveluna: 
 
• Helposti pilvipalvelusta
• Pääset tulostamaan GS1-standardin mukaisia lavatarroja minuuteissa
• Tiedot aina turvassa
• Mahdollistaa tulostamisen mistä vain
• Maksat kuukausimaksua palvelun käytöstä
• Voit lopettaa milloin vain
 
ELLI-palvelun toiminnallisuudet: 
• Lavatarran tulostus tulostimeen tai PDF-tiedostoksi
• Tuotetietokannan ylläpito
• Asiakaskohtaisten asetusten hallinta
 
Kysy lisätietoja

Muut uutiset

Lexit Group on Skandinavian johtava merkintä- ja tiedonkeruualan yritys. Nyt toiminta laajenee myös Suomeen.
Voitto kotiin – esittelyssä uusi Markem-Imajen eTouch-S

Uuden 9750 cij-mustesuihkumerkintälaitteen suunnittelussa Markem-Imaje on erityisesti ottanut huomioon kokonaiskustannus- ja elinkaariajattelun. Se on suunniteltu käytettäväksi kaikkein haastavimmissa tuotantoympäristöissä. Sitä voidaan käyttää merkintään kuumissa, kylmissä, kosteissa tai kuivissa ympäristöissä. Laitteen nopeudensäätöjärjestelmä takaa laadukkaan tulostusjäljen ja merkinnän kaikissa tuotanto-olosuhteissa. Kotelo on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja IP-luokka on 56/66. 
Vahamerkintä on ympäristöystävällinen merkintäteknologia. Nyt Markem-Imaje tuo markkinoille kyseistä merkintäteknologiaa hyödyntävän uuden 5940G-mallin. Laite käyttää heti kosketuskuivaa Touch Dry®-vahamustetta. Näitä liuotinvapaita, käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä laitteita voi hankkia ainoastaan Informalta.

Mikäli et päässyt joulukuussa webinaariin, voit nyt katsoa sen tästä linkistä
https://www.nicelabel.com/nicelabel-10-release-webinar?uid=00066
Laitteet nopealla toimitusajalla omasta varastostamme