URSUIT JA INFORMA MERKINTÄYHTEISTYÖSSÄ

Sukellus- ja pelastuskuivapukuja valmistava Ursuk Oy sai alkunsa vuonna 1964, kun pienessä myymälässä Turun keskustassa olivat esillä aikansa hienoimmat sukelluslaitteet ja –tarvikkeet sekä tietenkin neopreeniset vesiurheilupuvut. Puvut valmistettiin liikkeen takahuoneessa käsityönä, aina asiakaskohtaisesti. Ajan kuluessa toiminta teollistui, pukuvalikoima kasvoi mm. erilaisiin kuivapukuihin, materiaalit kehittyivät ja kohdemarkkina kasvoi kotimaan ulkopuolelle. Yhtiö on kasvanut vähitellen yli 70 työntekijän vahvuiseksi ja muuttanut juuri nimensä tuotemerkkinsä mukaisesti Ursuit Oy:ksi.

Huipputuotteiden valmistukseen kuuluvat olennaisena osana myös laadukkaat merkinnät. Informa Oy:n toimittamille tekstiilimateriaaleille voidaan tulostaa lämpösiirtotulostuksella muuttuvaa tietoa tarpeen mukaan. Lämpösiirtotulostus sekä kattava materiaalivalikoima mahdollistavat monipuolisen tekstiilituotteiden merkinnän. Materiaalit on suunniteltu kestämään erilaisia pesuja ja puhdistusmenetelmiä. Materiaalien ominaisuudet vaihtelevat riippuen siitä, onko pesuohje mahdollisessa ihokontaktissa ja mikä on sen kiinnitystapa tuotteeseen. Toimittajamme ovat testanneet materiaalien yhteensopivuuden ja varmistaneet niiden laadun sekä toimivuuden.

Informa on toimittanut Ursuitille CAB Squix -tulostinjärjestelmän korkealaatuisten tekstiilimateriaalien tulostukseen. NiceLabel -etikettiohjelmistolla suunnitellut hoito- ja käyttöohjeet tulostetaan CAB-tulostimilla tekstiililapuille ja ommellaan kiinni pukuihin.

Muut uutiset

Lexit Group on Skandinavian johtava merkintä- ja tiedonkeruualan yritys. Nyt toiminta laajenee myös Suomeen.
Voitto kotiin – esittelyssä uusi Markem-Imajen eTouch-S

Uuden 9750 cij-mustesuihkumerkintälaitteen suunnittelussa Markem-Imaje on erityisesti ottanut huomioon kokonaiskustannus- ja elinkaariajattelun. Se on suunniteltu käytettäväksi kaikkein haastavimmissa tuotantoympäristöissä. Sitä voidaan käyttää merkintään kuumissa, kylmissä, kosteissa tai kuivissa ympäristöissä. Laitteen nopeudensäätöjärjestelmä takaa laadukkaan tulostusjäljen ja merkinnän kaikissa tuotanto-olosuhteissa. Kotelo on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja IP-luokka on 56/66. 
Vahamerkintä on ympäristöystävällinen merkintäteknologia. Nyt Markem-Imaje tuo markkinoille kyseistä merkintäteknologiaa hyödyntävän uuden 5940G-mallin. Laite käyttää heti kosketuskuivaa Touch Dry®-vahamustetta. Näitä liuotinvapaita, käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä laitteita voi hankkia ainoastaan Informalta.

Mikäli et päässyt joulukuussa webinaariin, voit nyt katsoa sen tästä linkistä
https://www.nicelabel.com/nicelabel-10-release-webinar?uid=00066
Laitteet nopealla toimitusajalla omasta varastostamme