Uusi Markem-Imaje 9750 -mustesuihku - pienennä huoltokustannuksia

Uuden 9750 cij-mustesuihkumerkintälaitteen suunnittelussa Markem-Imaje on erityisesti ottanut huomioon kokonaiskustannus- ja elinkaariajattelun. Se on suunniteltu käytettäväksi kaikkein haastavimmissa tuotantoympäristöissä. Sitä voidaan käyttää merkintään kuumissa, kylmissä, kosteissa tai kuivissa ympäristöissä. Laitteen nopeudensäätöjärjestelmä takaa laadukkaan tulostusjäljen ja merkinnän kaikissa tuotanto-olosuhteissa. Kotelo on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja IP-luokka on 56/66. 
9750 säästää selvästi myöhemmissä huoltokustannuksissa, koska laitteessa on vaihdettavat yksittäiset osat. Ei siis kalliita moduulien (core) vaihtoja säännöllisin väliajoin. Laitteessa oleva kulutustarvikkeiden säästötila vähentää musteenkulutusta ja jätettä. Myös Markem-Imajen kehittämien musteiden koostumukset auttavat vähentämään laitteen musteenkulutusta. Haihtuvien orgaanisten yhdisteiden päästöt ovat myös jopa 50 prosenttia pienemmät kuin muissa laitteissa. Tämä parantaa käyttäjien turvallisuutta ja auttaa asiakaitamme saavuttamaan asettamiaan ympäristötavoitteitaan.
 
Laitteessa on helppokäyttöinen 10” värikosketusnäyttö. Navigointi on helppoa ja nopeaa, koska laitteessa on intuitiivinen valikkorakenne, joka nopeuttaa tulosteiden valintaa ja lyhentää töiden välisiä seisokkeja. Helposti seurattavat opetusohjelmat auttavat päivittäisessä toiminnassa ja vianetsinnässä.
 
Edistää digitalisaatiota
 
Laitteen etädiagnostiikka mahdollistaa ennakoivan analyysin ja auttaa maksimoimaan käytettävyyden ja saavuttamaan optimaalisen tuotantokyvyn.
 
Lisätietoja voit kysyä järjestelmämyyntitiimistämme

Muut uutiset

Lexit Group on Skandinavian johtava merkintä- ja tiedonkeruualan yritys. Nyt toiminta laajenee myös Suomeen.
Voitto kotiin – esittelyssä uusi Markem-Imajen eTouch-S

Vahamerkintä on ympäristöystävällinen merkintäteknologia. Nyt Markem-Imaje tuo markkinoille kyseistä merkintäteknologiaa hyödyntävän uuden 5940G-mallin. Laite käyttää heti kosketuskuivaa Touch Dry®-vahamustetta. Näitä liuotinvapaita, käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä laitteita voi hankkia ainoastaan Informalta.

Mikäli et päässyt joulukuussa webinaariin, voit nyt katsoa sen tästä linkistä
https://www.nicelabel.com/nicelabel-10-release-webinar?uid=00066
Laitteet nopealla toimitusajalla omasta varastostamme
Informa toteutti Kontiolle uuden langattoman kokonaisratkaisun laitteineen ja mobiiliapplikaatioineen hirsien viivakoodien luentaan ja tiedonkeruuseen