Etikettitulostimet

Informa toimittaa maailman johtavien valmistajien etikettitulostimia pienistä työpistetulostimista raskaisiin A3-koon tulostimiin. Valikoimaan kuuluvat lisäksi erikoistulostimet kuten tekstiilinauhojen, irtoetikettien tai potilasrannekkeiden tulostamiseen tarkoitetut laitteet.
Zebra : Zebra ZD621-lämpösiirtotulostin
Zebra ZD621 -tulostin on helppo asentaa, käyttää ja ylläpitää. Laitteella on huippuominaisuudet, maksimisuorituskyky sekä vertaansa vailla oleva tietoturva. 

Laitetta voidaan käyttää pitkälle tulevaisuuteen. Voidaan liittää kiinteään tai langattomaan verkkoon. Lisää toiminnallisuutta ja käytettävyyttä saadaan, kun tulostimeen liitetään erilaisia lisälaitteita. 

Suosittelemme Zebra ZD621 -tulostinta käytettäväksi erityisesti seuraavissa toiminnoissa:
 • kuljetus- ja logistiikka, lähetys- ja vastaanottotarrojen tulostus 
 • valmistus, lähetys-, vastaanotto- ja välitystarrojen sekä pakkausluetteloiden tulostus
 • vähittäiskauppa, hyllyetikettien, palautustarrojen, hinnanalennustarrojen tulostus
 • apteekit ja terveydenhuolto, resepti-, laboratorio- ja näytetarrojen tulostus, potilastunnisterannekkeiden tulostus sekä veri- ja iv-pussien etikettien tulostus
 • ja monissa muissa käyttökohteissa
Zebra : ZT220
Metallirunkoinen mid range -luokan tulostin pitkäaikaiseen käyttöön vaativinkin olosuhteisiin.

Kompaktin ZT200-sarjan edullisempi vaihtoehto ZT220 on täyden koon (Ø 203 mm) materiaalikapasiteetilla varustettu tulostin kevyeen ja keskiraskaaseen käyttöön. Tulostimen runko on metallia, taittuva suojakansi muovia. Ohjauspaneeli on kolmipainikkeinen. Vaihtoehtoiset tarkkuudet 203 ja 300 dpi.

Zebra : ZT230

Metallirunkoinen, graafisella LCD-näytöllä varustettu mid range -luokan tulostin pitkäaikaiseen käyttöön vaativinkin olosuhteisiin.

Kompaktin ZT200-sarjan suositumpi vaihtoehto ZT230 on täyden koon (Ø 203 mm) materiaalikapasiteetilla ja 450 m värinauhapituudella varustettu tulostin kevyeen ja keskiraskaaseen käyttöön. Opastavalla graafisella LCD–näytöllä, taittuvalla suojakannella ja sivusta ladattavilla materiaaleilla varustettu tulostin on helppo ja miellyttävä käyttää. Vaihtoehtoiset tarkkuudet 203 ja 300 dpi.

Zebra : ZT410

Kestävä, luotettava ja huippunopea tulostin haastaviinkin olosuhteisiin.

ZT410 on suunniteltu kestämään vaikeissa ja tuotantokriittisissä olosuhteissa. Tulostimessa on paljon kehittyneitä ominaisuuksia kuten RFID-valmius ja valaistu etikettirata. Tulostusleveys 104 mm, värinauhan pituus 450 m. Taustavalaistu graafinen LCD-näyttö.
Tarkkuudet 203, 300 ja 600 dpi. Tulostusnopeus jopa 356 mm/s.

Zebra : ZT420

Kestävä, luotettava ja huippunopea tulostin leveille (A5) tarroille haastaviinkin olosuhteisiin.

Tulostin on suunniteltu kestämään vaikeissa ja tuotantokriittisissä olosuhteissa. Tulostimessa on paljon kehittyneitä ominaisuuksia kuten RFID-valmius ja valaistu etikettirata. Tulostusleveys 168 mm. Värinauhan pituus 450 m. Taustavalaistu graafinen LCD-näyttö.
Tarkkuudet 203 ja 300 dpi.

Zebra : ZT600
Kohteisiin, joissa tulostimelta vaaditaan äärimmäistä suorituskykyä ja käytettävyyttä.

Zebra ZT600 sarjan tulostimet jatkavat jo käsitteeksi muodostuneiden Xi sarjan loistavia ominaisuuksia. ZT600 n erinomainen suorituskyky, kestävyys ja korkeatasoinen jälki ovat välttämättömiä, jotta kriittiset toiminnot sujuvat 24/7.
Tätä täydentävät tehokkaat prosessorit ja suurempi muisti.Malleja kaksi: ZT610 (tulostusleveys 104 mm, max resoluutio 600 dpi) ja ZT620 (tulostusleveys 168 mm, max resoluutio 300 dpi).

Novexx Solutions : 64-0x -tuoteperhe

Suorituskykyä, johon kannattaa investoida!  

Novexx 64-sarjan tulostimet ovat ideaali ratkaisu tuotantolaitoksiin, jossa etikettitulostimelle on asetettu korkeat vaatimukset tulostusnopeuden, etikettien vaativan ulkoasun tai suurten tulostusmäärien vuoksi. Tulostimien tehokkaalla värinauhan säästötoiminnolla (Foil Save) saavutetaan useissa tapauksissa merkittäviä kustannussäästöjä. Novexx 64 -tulostimet sopivat erityisen hyvin myös kartonkimateriaalien tulostukseen ja sen optiona saatava leikkuri on erittäin järeä. Saatavilla mallit 64-04, 64-05, 64-06 ja 64-08, tulostusleveyden mukaan.

Novexx Solutions : XLP 504

Novexx XLP 504 -etikettitulostin on täydellinen ratkaisu keskisuuriin etikettitulostustarpeisiin. Monipuolinen XLP 504 sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin tuoteidentifiointi- ja jäljitettävyysprosesseissa pääasiassa tuotteiden ja ryhmäpakkausten merkintään liittyen.

Se toimii sekä suoralämpö- että lämpösiirtotekniikalla ja tulostaa korkealaatuisia viivakoodeja, tekstejä ja kuvia erilaisille etikettimateriaaleille: paperi, PE/PP sekä kartonki. Materiaalin leveys max. 120 mm.

Lue lisää valmistajan sivuilta.

Honeywell : EasyCoder PC43 -sarja

Kevyeen toimistokäyttöön tarkoitetut edulliset tarratulostimet.

PC43-tulostimet ovat hyvä valinta sovelluksiin, joissa tulostimelta edellytetään kompaktia kokoa ja joissa päivittäiset tulostusmäärät ovat pieniä.

Vakiona tulostimeen sisältyy USB-liitännät sekä PC:lle että ulkoiselle laitteelle (kuten näppäimistö, viivakoodinlukija tms.). Muut liitännät (Ethernet, WLAN / Bluetooth, RS-232 ja rinnakkaisportti) ovat helposti lisättävissä jälkikäteen.

Honeywell : EasyCoder PM43
Honeywellin laatua parhaimmillaan. Suunniteltu keskisuurille tulostusmäärille teollisessa ympäristössä.

Tulostimet ovat tukevia ja metallirunkoisia. Materiaalit ovat miellyttävästi vaihdettavissa reilusti aukeavan ja suurella ikkunalla varustetun suojakannen ansiosta. Versio PM43c tarjoaa samat ominaisuudet kompaktimmassa koossa.
Vaihtoehtoiset tarkkuudet 203, 300 ja 406 dpi. Vakiona Ethernet 10/100, RS-232, USB2.0 ja USB Host -liitännät. 

Honeywell : PX4/6ie
PX-tulostimista ei kapasiteetti lopu vaativimmissakaan sovelluksissa.

PX-tulostimet edustavat Honeywellin ja samalla koko tulostinmaailman huippua. Tulostimet sopivat hyvin kaikkein vaativimpiinkin ympäristöihin (kylmä, kostea, kivipöly yms.) ja erittäin luotettavina ne palvelevat myös applikaattoreiden ja täysautomaattisten ratkaisujen tulostimina.   
PX-sarjasta löytyy vaihtoehdot materiaalin leveyksiin 120 mm (PX4) ja 170 mm (PX6) asti.

Honeywell : EasyCoder PM42
Suunniteltu erityisesti jakelukeskuksiin, varastoihin, tuotantoon sekä kuljetus- ja vähittäiskaupan aloille.

Tulostimet ovat tukevia ja metallirunkoisia. Sopii useimpiin ympäristöihin käyttäjäystävällisen muotoilun ja materiaalinvaihdon vaivattomuuden ansiosta.Vaihtoehtoiset tarkkuudet 203, 300 ja 406 dpi. Vakiona Ethernet 10/100, RS-232, USB2.0 ja USB Host -liitännät. 
Honeywell : MP Compact
Honeywell MP Compact lämpötulostin tarjoaa paljon etuja pienessä koossa.

Sopii erityisen hyvin trukkitulostimeksi ja logistiikan merkintöihin. Tulostusleveys max. 102 mm, tulostustapa suora lämpö. Langallinen tai langaton versio. Metallirunkoisena erittäin kestävä ja helppokäyttöinen tulostin.

CAB : SQUIX
Monipuoliset Squix -tulostimet keskiraskaaseen ja raskaaseen käyttöön, kaikille teollisuudenaloille.

Saksalainen cab on innovatiivinen tulostinvalmistaja, jonka suosituista Squix -tulostimista löydät ratkaisun tulostustarpeisiisi. Vaihtoehtoiset tarkkuudet ovat 203, 300 ja 600 dpi. Tulostimiin on saatavissa kattavasti
optioita, kuten mm. leikkurit ja kelauslaitteet. Squix on varustettavissa myös puoliautomaattisiin sovelluksiin hyvin soveltuvalla A1000-applikointiyksiköllä.   

Lue lisää valmistajan sivuilta

Printronix : Lämpösiirto ja rivimatriisit
Printronixin asettaa uudet standardit High End -tulostimien käytettävyydelle ja suorituskyvylle.

Tutustu uusiin T8000-lämpösiirtotulostimiin ja P8000-rivimatriisitulostimiin valmistajan sivuilta.

Väritarratulostimet ovat lyömättömiä erityisesti nopeasti muuttuvissa sekä pienehköjä volyymeja vaativissa merkintätarpeissa. Voit tulostaa väritarroja juuri silloin kuin tarvitset ja juuri sen määrän kuin tarvitset. Väritarratulostin vapauttaa sinut esipainettujen tuotetarrojen ja pakkausten varastoinnilta ja inventoinnilta mahdollistaen myös yksilöllisten tuote-, päiväys- ja erätietojen lisäämisen tarralle tulostuksen yhteydessä.
QL-120
QL-120 moniväritulostin, joka on ensisijaisesti tarkoitettu tuote-etikettien tulostukseen. Soveltuu myös sekundääripakkausten kuten kuljetus- ja myyntierä pakkausten merkintään.
Käytetään vesipohjaisia musteita, jotka takaavat erittäin korkealaatuisen tulostusjäljen.
Soveltuvuus alueet: lyhyet ja pitkät valmistusmäärät. Teollisuustuotteet muuttuvien tietojen kanssa tai ilman sekä ruoka ja juomat/alkoholijuomat, liput, lääkkeet, kemikaalit, puhdistustarvikkeet, maalit ja rakennusmateriaalit.
 • tulostustekniikka: fixed head inkjet, 4 kiinteää tulostuspäätä
 • tarkkuus: 1200 x 1200 dpi
 • nopeus: 50-300 mm/s (resoluutiolla 1200 x 600 dpi)
 • nopeus: 50-200 mm/s (resoluutiolla 1200 x 1200 dpi)
 • liitännät: Gigabit Ethernet, USB2.0
 • värikasetit: 4 x 240 ml erillisvärit CMYK
 • tulostusleveys: 12 - 105,9 mm, materiaalileveys max. 120 mm
 • tulostuspituus: 3 - 397 mm, materiaalin pituus 6-762 mm
 • etikettirulla Ø: 200 mm
 • integroitu leikkuri
 • optiot: ulkoinen aukikelauslaite Ø 300 mm rullille
Pro 1050
Uutta led-teknologiaa väritarratulostukseen. Monipuolisia ja näyttäviä väritarratulosteita, myös valkoisella värillä. Pro Series 1050 -tulostimella voit tulostaa uudenlaisille materiaaleille, joita perinteiset mustesuihkutulostimet eivät tue. Esimerkiksi PE-, PP- ja PET-muoveille sekä valkoiselle, läpinäkymättömälle ja väriselle alustalle. Voit tulostaa tarroja ulkokäyttöön ja kylmätiloihin sekä elintarvikkeisiin ja kodin tavaroihin. Tulostetut tarrat erottuvat edukseen.
 
 • nopeus: 6 tuumaa /s
 • rullan mitat: halkaisija enintään 200 mm
 • materiaalin leveys: 29,4 – 130 mm
 • tulostusleveys: 25,4 – 125,76 mm
 • tulostuspituus: 12,7 – 1320,8 mm
 • materiaalin paksuus: 0,076 – 025 mm
 • tarkkuus: True 1200 x 1200 dpi

 
Ranneketulostimet ovat tarkoitettu helpottamaan potilaan tunnistusta ja varmistamaan, että hän saa oikean hoidon. Sairaalakäyttöön tarkoitetut ranneketulostimet tulostavat antimikrobipäällysteisille rannekkeille. Tavallisia rannekkeita voidaan käyttää erilaisissa huvipuistoissa ja tapahtumissa.
Zebra : HC100
 • suoralämpötulostus
 • helppo ja nopea rannekekasetin vaihto
 • tulostusnopeus 51mm/sek
 • laite on helppo pitää puhtaana
 • monta erilaista rannekevaihtoehtoa
 • usb- tai verkkopohjainen tulostus
 • tulostusmateriaali on valmiissa kaseteissa
Honeywell : PC23
 • Suoralämpötulostus
 • nopea ja helppokäyttöinen
 • usb-, verkko- tai suoratulostus
 • tulostusmateriaali on rullamuodossa
Tekstiilinauhatulostimet ovat tarkoitettu tekstiiliteollisuuden hoito-ohjelappujen tulostukseen. Ne voidaan varustaa leikkurilla, joka leikkaa nauhan halutun mittaiseksi sekä pinoojalla, joka pinoaa laput siistiin nippuun. Katso lisää valmistajan sivuilta.
CAB SQUIX 4/300MT lämpösiirtotulostin
 • Lämpösiirtotulostus, Flat Head – tekniikka
 • tarkkuus 12 pistettä/mm (300 dpi)
 • tulostusleveys maks. 105,7 mm. materiaalin leveys 4 - 110 mm.
 • tulostusnopeus maks. 300 mm/sek.
 • etikettirullan halkaisija Ø 205 mm. hylsykoot 38 / 76 mm
 • värinauhan pituus maks. 450 m. Kelaus IN/OUT
 • ethernet, RS-232 ja USB2.0 liitännät vakiona
 • erottelija (lisätela värifolion ja tekstiilinauhan irrottamiseen)
 • leikkuri
 • pinooja tekstiililapuille, mat. leveys 20 – 100 mm
cab ST4 Leikkuri/pinooja
 • materiaalin leveys 20 – 100 mm
 • leikkuupituus 20 – 150 mm
 • pinon korkeus maks. 140 mm
Versiot: ST4/L (A4+ tulostimeen) ja ST4/M (A4+M ja XD4M tulostimeen) 
Avery Dennison® SNAP 500 lämpösiirtotulostin
 • erityisesti tekstiilinauhatulostukseen suunniteltu lämpösiirtotulostin
 • Flat Head – tulostustekniikka kaksipuolisella tulostuksella
 • tarkkuus 12 pistettä/mm (305 dpi)
 • etikettileveys 12,7 - 54 mm
 • pyörivä etikettileikkuri
 • etikettirullan halkaisija Ø 290 mm. hylsykoko 76 mm
 • värinauhan rullan OD 89 mm, sisähalk. 29 mm
 • RS-232 ja USB liitännät, ethernet (optio)
 • pinooja
Normaali etikettitulostin käyttää rullamuodossa olevia etikettejä. Irtolapputulostimessa käytetään irrallisia etikettejä. Sen etuna on, että etiketti on täysin suora.
FlexX 1000

64-sarjan tulostimeen pohjautuva tulostusratkaisu, jossa normaalin rullalla olevien etikettien sijasta ajetaan irtoetikettejä. 0,5-3 mm paksut kartonkietiketit säilyvät sileinä ja suorina, kun ne eivät ole rullassa. Etikettejä mahtuu laitteen makasiiniin jopa yli 1000 kappaletta.

 

Starcoden FlexX 1000 syöttää yksittäiset etikettipohjat 64-sarjan lämpösiirtotulostimeen ja tulostuksen jälkeen pinooja niputtaa ne siistiin nippuun. Pinooja pysäyttää tulostuksen automaattisesti täyttyessään, joten etikettitulostus toimii ilman jatkuvaa valvontaa.

Etikettipinooja ei ole laiteriippuvainen, vaan sitä voidaan käyttää myös muiden leikkurilla varustettujen etikettitulostimen kanssa.

Katso lisää valmistajan sivuilta
 

Etikettitulostimet voidaan varustaa erilaisilla lisälaitteilla kuten kelauslaite rullalta rullalle tulostukseen, viivakoodin lukija koodin laadun valvontaan, pinooja etikettien niputtamiseen tai applikaattori etiketin automaattiseen kiinnittämiseen.

Toimitamme seuraavien valmistajien lisälaitteita: Labelmate, cab, KBA-Metronic, Printronix, Starcode, Informa
cab Kelauslaite

cab-tulostinten oheen saa samalta valmistajalta myös kelauslaitteita.

Labelmate
Pohjoisamerikkalainen Labelmate Inc on erikoistunut tulostinten lisä- ja apulaitteisiin. Valikoimaan kuuluu mm. kelauslaitteita ja dispensereitä.
KBA-Metronicin HotFoil-leimasimet
Mekaaniset leimasinlaitteet voidaan kiinnittää etiketöintikoneeseen tai pakkauskoneeseen. Helppokäyttöiset ja luotettavat leimasimet painavat korkealaatuisen ja pysyvän painojäljen erilaisiin materiaaleihin.
KBA-Metronicin UDA Formaxx, koteloiden syöttölaite
Koteloiden syöttölaite, joka voidaan varustaa erilaisilla merkintälaitteilla: etiketöintipää, mustesuihku, laser tai HotFoil-leimasin. Lisäksi siihen voidaan liittää esim. kamerajärjestelmä, joka valvoo merkintöjen oikeellisuutta.