Pilvipalvelut

Informan tulostusjärjestelmä on mahdollista hankkia myös pilvipalveluna. Pilvipalvelussa kaikki tarvittavat ohjelmat toimivat Microsoftin pilvipalvelualustassa Azuressa, jolloin on käytössä kaikki alustan tuomat hyödyt tehokkuudessa ja toimintavarmuudessa. Pilvipalvelussa tulostuskäyttöliittymä on täysin muunneltavissa juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Tulostustieto voidaan ylläpitää täysin pilvipalvelun tietokannassa tai integroida se asiakkaan omaan tietokantaan, jolloin tieto synkronoidaan pilvipalvelun ja asiakkaan tietokannan välillä. Tällöin palvelu on käytettävissä vaikka asiakkaan oma tietokanta ei olisi toiminnassa.

Pilvipalvelu toimii selaimessa ja käyttää paikallisen koneen resursseja tulostuksessa. Ohjelmalla voi tulostaa mille tahansa Windows-ajurille. Ohjelma voi myös toimia offline-tilassa, jolloin ohjelman tarvitsemat tiedot ladataan hetkellisesti paikalliselle tietokoneelle. Palvelulla voit tuoda etikettitulostuksen vaivattomasti käyttöön yrityksesi jokaiseen toimipaikkaan sijainnista riippumatta. Palvelulla voi myös helposti jakaa tarratulostustoiminnot alihankijoille tai muille organisaation ulkopuolisille toimijoille, joilla ei ole pääsyä organisaatiosi verkkoon.

Pilvipalvelun etuja:
  • Tietoturva varmistettu - huippuluokan palvelimien tietoturvan taso on viritetty huippuunsa.
  • Saatavilla 24/7 - pääset tietoihisi koska vain, mistä vain, millä laitteella vain. Tarvitset vain internet-yhteydellä varustetun tietokoneen.
  • Tietosi ovat turvassa – Azuren virtuaalipalvelimilla laitevika tai onnettomuus ei muodosta uhkaa.
  • Maksat vain tarvitsemastasi kapasiteetista, pilvipalvelu joustaa nopeasti niin ylös- kuin alaspäinkin.
  • Heti valmis käyttöön – ohjelmistoa voidaan käyttää miltä tahansa Windows-työasemalta ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia.