Merkintäratkaisut - Juomat

Etiketöinti

Etiketöinti tapahtuu manuaalisesti tai automaattisesti, riippuen tuotantomääristä sekä tarvittavasta nopeudesta. Meiltä löydät ratkaisut jokaiseen tarpeeseen, valikoimastamme löytyvät etikettitulostimet, laitteet automaattiseen etiketin kiinnitykseen sekä myös etiketit ja muut tulostustarvikkeet.

Mustesuihkutulostus

Mustesuihkuteknologioista toimialalle soveltuvat parhaiten etupäässä tuotteiden ja tuotepakkausten merkintään tarkoitetut jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet sekä etenkin ryhmäpakkausten merkintään tarkoitetut hires-mustesuihkutulostimet. Mustesuihkumerkintä tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia musteita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Kalvotulostus

Kalvotulostimia käytetään suhteellisen yksinkertaisten ja yksiväristen merkintöjen tekemiseen muovisille pakkauskalvoille ja folioille. Ne soveltuvat myös etiketeille, kartongille tai paperille tehtävään tulostukseen. Kalvotulostus tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia lämpösiirtofolioita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Lasermerkintä

Lasemerkintä on kustannustehokas, siisti ja pitkälti huoltovapaa merkintätekniikka. Toimialalla yleisimmin käytetty lasertulostintekniikka on CO2. Lasertulostus tapahtuu toimialalla yleensä automaattisesti. Tutustu laitteisiimme tarkemmin.

Toimialalle tyypillistä

Merkinnät: 
Parasta ennen -päiväykset, tuotanto-pvm (PD), eränumerot.
Merkittävät materiaalit: 
Muovi, lasi, pahvi, paperi, tarrat.
Erityispiirteet: 
Vaativat olosuhteet, suuri nopeus ja volyymi, tarjouskampanjat, personointi.
Erityissovelluksia: 
Palautuspullojen pestävä etiketti, suurinopeuksinen tulostus, suora merkintä lasi- tai muovipulloon.

Esimerkkiratkaisuja

Pienpanimon pullojen etiketöinti onnistuu helposti Germarkin nopealla ja edullisella etiketöintilinjalla, joka on suunniteltu etiketöimään pieniä, vaihtelevia määriä tarkasti ja joustavasti. Voidaan integroida olemassa oleviin tuotantojärjestelmiin tai käyttää stand alone -ratkaisuna.

Raflatacin ultraohut VANISH-tarra mahdollistaa pienpanimoiden tölkkien etiketöinnin.

Suurikapasiteettisille tuotantolinjoille laser-tulostus on houkutteleva vaihtoehto mustesuihkuille puhtauden, luotettavuuden, huoltovapauden ja käytön edullisuuden vuoksi.

Informan automaattinen lavaetiketöintilaite mahdollistaa merkinnät lavan kahden vierekkäisen tai jopa neljän sivun merkinnän. Otamme laitteen valmistuksessa lavamuotojen erityispiirteet huomioon. Varmistamme merkittävien tietojen oikeellisuuden integroimalla laitteen osaksi asiakkaamme ERP-ratkaisua.

Ratkaisumme toimialoittain