Merkintäratkaisut - Kemia

Etiketöinti

CLP-asetuksen mukaiset kaksiväriset varoitusmerkinnät voidaan esipainaa etiketille tai tulostaa itse esim. cab:n XC-sarjan lämpösiirtotulostimilla. Etiketöinti tapahtuu manuaalisesti tai automaattisesti, riippuen tuotantomääristä sekä tarvittavasta nopeudesta. Meiltä löydät ratkaisut jokaiseen tarpeeseen, valikoimastamme löytyvät etikettitulostimet, laitteet automaattiseen etiketin kiinnitykseen sekä myös etiketit ja muut tulostustarvikkeet.
 

Mustesuihkutulostus

Mustesuihkuteknologioista toimialalle soveltuvat parhaiten etupäässä tuotteiden ja tuotepakkausten merkintään tarkoitetut jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet sekä kuumavahamustesuihkut. Mustesuihkumerkintä tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia musteita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Lasermerkintä

Lasemerkintä on kustannustehokas, siisti ja pitkälti huoltovapaa merkintätekniikka. Toimialalla yleisimmin käytetty lasertulostintekniikka on CO2. Lasertulostus tapahtuu toimialalla yleensä automaattisesti. Tutustu laitteisiimme tarkemmin.

Merkinnän tarkistus

Merkintöjä tehtäessä kannattaa myös niiden laatua, luettavuutta ja sisällön oikeellisuutta valvoa. Tuotantolinjaan asennettava tarkistuslaite varmistaa salamannopeasti,
että jokainen koodi tai merkintä on lukukelpoinen ja vältytään kalliilta reklamaatioilta ja takaisinkutsuilta.

Toimialalle tyypillistä

Merkinnät: 
Parasta ennen -päiväykset, tuotanto-pvm (PD), eränumerot, logot, viivakoodit, 2D-koodit.
Merkittävät materiaalit: 
Muovi, lasi, metalli, tarrat.
Erityispiirteet: 
Suuri nopeus, volyymi ja etikettien pysyvyys kaasujen diffusoituessa pakkauksen läpi.
Erityissovelluksia: 
CLP-asetuksen sekä luokitus- ja merkintäjärjestelmä GHS:n mukainen 2-värinen merkintä, säkkien merkintä, isojen etikettien kiinnitys.

Esimerkkiratkaisuja

Quick Label Systemsin väritarratulostimilla tulostat värilliset tuotetarrat helposti ja nopeasti. cab XC ja Hermes C -lämpösiirtotulostimet ovat kustannustehokas ratkaisu silloin kun tarve rajoittuu 2-väristen CLP/GHS-tarrojen tulostukseen.

Ratkaisumme toimialoittain