Merkintäratkaisut - Logistiikka ja tukkukauppa

Etiketöinti

Toimialalla käytetään tyypillisesti manuaalista etiketöintiä. Automaattista etiketöintiä käytetään lähinnä logistiseen merkintään silloin, kun automatisointi on mahdollista. Valikoimastamme löydät myös etiketit ja muut tulostustarvikkeet.

Mustesuihkutulostus

Mustesuihkuteknologioista toimialalle soveltuvat parhaiten etupäässä tuotteiden ja tuotepakkausten merkintään tarkoitetut jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet sekä ryhmäpakkausten merkintään tarkoitetut hires-mustesuihkutulostimet. Mustesuihkumerkintä tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia musteita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Merkinnän tarkistus

Merkintöjä tehtäessä kannattaa myös niiden laatua, luettavuutta ja sisällön oikeellisuutta valvoa. Tuotantolinjaan asennettava tarkistuslaite varmistaa salamannopeasti,
että jokainen koodi tai merkintä on lukukelpoinen ja vältytään kalliilta reklamaatioilta ja takaisinkutsuilta.

Toimialalle tyypillistä

Merkinnät: 
GS1-standardin mukaiset merkinnät, viivakoodit, 2D-koodit, logot, teksti.
Merkittävät materiaalit: 
Paperi, pahvi, muovikääreet, tarrat.
Erityispiirteet: 
Tiedonkeruutarpeet, henkilöstön vaihtuvuus, merkinnän luettavuus.
Erityissovelluksia: 
Monikielisyys merkinnöissä.

Esimerkkiratkaisuja

Logistisessa ketjussa eivät lava- tai kollitarrat matkan aikana parane. Logististen tarrojen tulostimiin kannattaa panostaa ja käytettävien materiaalien tulee olla laadukkaita, jotta tiedot kestävät kolhuitta perille asti. Saatavilla tarratulostimet, käsipäätteet ja viivakoodinlukijat maailman johtavilta valmistajilta, Zebra ja Honeywell.

Ratkaisumme toimialoittain