Merkintäratkaisut - Sähkö ja elektroniikka

Etiketöinti

Päämiehistämme cab on erikoistunut erityisen pienien tarrojen (mukaan lukien sähköalalle tyypilliset tyyppikilvet) tulostukseen ja automaattiseen kiinnitykseen tarkasti haastaviinkin kohteisiin. Etiketöinti tapahtuu manuaalisesti tai automaattisesti, riippuen tuotantomääristä sekä tarvittavasta nopeudesta. Meiltä löydät ratkaisut jokaiseen tarpeeseen, valikoimastamme löytyvät etikettitulostimet, laitteet automaattiseen etiketin kiinnitykseen sekä myös etiketit ja muut tulostustarvikkeet.

Mustesuihkutulostus

Mustesuihkuteknologioista toimialalle soveltuvat parhaiten etupäässä tuotteiden ja tuotepakkausten merkintään tarkoitetut jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet. Mustesuihkumerkintä tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia musteita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Kalvotulostus

Kalvotulostimia käytetään suhteellisen yksinkertaisten ja yksiväristen merkintöjen tekemiseen muovisille pakkauskalvoille ja folioille. Ne soveltuvat myös etiketeille, kartongille tai paperille tehtävään tulostukseen. Kalvotulostus tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Valikoimastamme on saatavilla erilaisia lämpösiirtofolioita erilaisiin kohteisiin ja olosuhteisiin, myös eri värejä.

Lasermerkintä

Lasemerkintä on kustannustehokas, siisti ja pitkälti huoltovapaa merkintätekniikka. Toimialalla yleisimmin käytetyt lasertulostintekniikat on kuitu (fiber) ja yag. Lasertulostus tapahtuu toimialalla yleensä automaattisesti. Tutustu laitteisiimme tarkemmin.

Toimialalle tyypillistä

Merkinnät: 
Sähköalan standardimerkinnät, viivakoodit, 2D-koodit, logot, teksti.
Merkittävät materiaalit: 
Muovit, laminaatit, keramiikka, komponentit, pakkausmateriaalit, tarrat.
Erityispiirteet: 
Suuri nopeus ja volyymi, merkintöjen pysyvyydelle haastavat ympäristöolosuhteet.
Erityissovelluksia: 
Mikromerkinnät, erikoisetiketit joilla korkea lämpötilojen ja kemikaalien kesto, tuotekopiosuojaus.

Esimerkkiratkaisuja

Lasermerkintä suoraan tuotteeseen on yleistynyt sähkötarvikkeiden merkinnässä nopeasti. Macsan lasertulostimilla tehdyt merkinnät ovat näyttäviä ja pysyviä. Lasertulostimet vaativat vain vähän huoltoa ja niiden käyttökustannukset ovat pienet. Macsan lasertulostimet ovat saatavissa kuitu-, YAG- ja CO2-tekniikoilla. 

Ratkaisumme toimialoittain